Què és el Mercuri

Funció del Mercuri

El Mercuri de l’Ateneu neix amb la intenció de ser un punt de trobada, debat, opinió i activitats per a tots els Alellencs. Un dels objectius fundacionals de l’Ateneu és l’esdevenir un fòrum on parlar de tot allò que interessi al poble i als seus veïns, especialment (però no exclusivament) en l’àmbit de la sobirania nacional i la política. Aquesta política la entenem en sentit ampli, no en el que refereix als partits, que també, sinó incloent tots els aspectes de la vida en la nostra comunitat, tant culturals com organitzatius.

Vol també ser un lloc on poder trobar totes les informacions, estudis i dades necessaries per entendre els esdeveniments al nostre poble i a la nostra Nació.

Pretén facilitar el diàleg i la interacció de tots nosaltres a nivell individual, i amb associacions i entitats, enfortint d’aquesta manera els nostres lligams com a comunitat, i ser un complement per a potenciar la vida del nostre poble.

Qui pot publicar?

La participació està oberta a tothom, tant a veïns com a entitats, associacions i partits polítics del nostre poble. Per a convertir-se en col·laborador del Mercuri tan sols heu de posar-vos en contacte amb nosaltres ( ateneualellenc@gmail.com ) i us donarem d’alta com a autor per a poder publicar vosaltres mateixos les vostres aportacions.

També és obert a la participació, encara que no sigui veí d’Alella, a tothom qui tingui la voluntat de col·laborar en aquest projecte col·lectiu i sumar esforços amb nosaltres. Tothom hi és benvingut

Què es pot publicar?

Articles i estudis publicats per altres mitjans, sempre indicant el nom de l’autor, el mitjà on a ha estat publicat, la data i un enllaç a l’article original.

Articles propis d’opinió , reportatges i tot allò que cregueu d’interès de producció pròpia

L’ànim d’aquesta publicació és sempre en positiu i per aportar informacions i opinions de manera respectuosa i raonada. Les opinions expressades seran exclusivament del seu autor, el Mercuri tan sols és el canal que les vehicula, n’obstant s’eliminaran totes aquelles que es considerin ofensives o atacs no constructius, en base a unes normes d’ús que es publicaran properament.

Per tal de comentar les noticies i articles no caldrà estar donat d’alta com autor, però seran d’aplicació les mateixes normes i tots aquells comentaris no apropiats en base a les normes d’ús seran eliminats i en cas de reincidència podrà ser blocada la participació de qui els fa. Els comentaris hauran d’identificar a la persona que els fa, no s’admetran comentaris ni missatges anònims ni amb pseudònim .

Perquè aquest nom?

Mercuri era el missatger dels deus i es representava amb unes ales als turmells i al casc. La vocació del Mercuri de l’Ateneu és precisament aquesta, ser el missatger, el vehiculador de missatges i opinions de tots els alellencs i alellenques. També ens ha semblat molt adient, ja que el símbol del Mercuri Alat és precisament una ala, el mateix símbol del nostre poble.

Esperem que us agradi la iniciativa, hi participeu i animeu a amics i coneguts a fer-ho també ja que sense la participació de tots nosaltres perd sentit i força ja que neix precisament per ser :

dinàmic, participatiu, plural i inclusiu

Esperem i desitgem la vostra col·laboració i participació perquè aquesta és la raó de ser del Mercuri de l’Ateneu

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s